Start Aviation Studies – Hogeschool van Amsterdam

Eindelijk mag ik dan beginnen aan de opleiding Aviation Studies!

Voor deze opleiding heb ik gekozen, omdat ik heel graag in de luchtvaart wil werken (het liefste natuurlijk als piloot, maar eigenlijk lijkt mij alles heel erg leuk rondom het vliegtuig). Deze keuze heb ik op het VMBO al gemaakt hiervoor moest ik natuurlijk wel eerst een aansluitende opleiding doen hierbij kon ik kiezen tussen het Havo en het MBO. Het lijkt mij een lastige opleiding, daarom ga ik mijzelf 110% inzetten voor deze opleiding. Naar mijn verwachting zal ik het als MBO leerling op de theoretische vakken wat lastiger krijgen. Gelukkig kan ik goed samenwerken en heb ik ervaring om in projecten te werken.

Naar deze opleiding keek ik al vanaf het VMBO uit, nu mag ik dus beginnen en moet ik het natuurlijk eerst nog waar maken. Misschien ook wel een lastige opgave dit jaar is minimaal 50 studiepunten van de 60 te behalen. En het jaar daarop is mijn propedeuse een must!

Dit jaar mag ik mijzelf ook echt student noemen, laten we maar hopen dat ik een goed voorbeeld ga geven aan de soms wat negatieve status van een student 🙂 !